Top

Meubelstoffering

Meubelstoffering

Zie jij jezelf terug in je interieur? Of kan "iedereen" wel in je huis wonen? Druk je je eigen stempel op je interieur? Dat wil je toch? Bewonderende blikken van familie en vrienden? En blij zijn elke keer als je je kamer binnenloopt....

Hoe eenvoudig is het om een stoel of fauteuil van je (groot)ouders of oud-tante te laten bekleden met een stof die perfect past in je interieur! Dat is niet te koop in een grote woonwinkel. En het laat jouw smaak zien!

Hieronder hoe een saaie fauteuil een blikvanger wordt!

klassieke fauteuil meubelstoffering Woonideeenzo Weesp       meubelstoffering Weesp Woonideeenzo-
               

Toegegeven, het is heel wat werk: de arbeidsuren zijn de grootste kostenpost: de oude stof verwijderen, mallen maken, knippen, naaien, passen & meten, naden afwerken, nog een keer passen tot het perfect is. Meubelstofferen is hergebruik, dan ben je duurzaam bezig!

Je oude, vale of saaie stoel of fauteuil een make-over geven is de moeite waard. Of rijd je liever naar een meubelboulevard voor een massaproduct?

Met de keuze om te (laten) stofferen kies je voor je eigen identiteit en heb je straks iets unieks in je huis staan.

Laat  je oude of vale meubels weer als nieuw schitteren in je interieur.

Voor je stoffeerklus ga ik graag aan de slag: mooi en snel klaar! Klik hier om een e-mail te sturen met je stoffeervraag.  

In Weesp en 't Gooi - Hilversum, Naarden, Bussum, Laren - maar ook in Amsterdam en Haarlem en omgeving, Hoofddorp en omringende gebieden sta ik voor je klaar!

In overleg kom ik het eventueel halen en brengen.

Ook maak ik Esprit Wave hoezen en hoezen voor de bekende Flexform Nonnamarie stoelen voor je!

Why New? Get Used!

Klik hier voor meer van mijn werk en reviews!