Top

Meubelstoffering

Meubelstoffering - voor je stoffeerklus!

Zie jij jezelf terug in je interieur? Of kan "iedereen" wel in je huis wonen? Druk je je eigen stempel op je interieur? Dat wil je toch? Bewonderende blikken van familie en vrienden? En blij zijn als je de kamer binnenloopt..

Hoe eenvoudig is het om een stoel of fauteuil van je grootouders of oud-tante te laten bekleden met stof die perfect past in je interieur! Dat is niet te koop in een grote woonwinkel. En het laat jouw smaak zien!

Hier een voorbeeld:
meubels stofferen stoffeerklus     


Deze fauteuil is gekocht op Marktplaats.

Deze ziet er nu toch als nieuw uit? opnieuw nieuw Esprit Wave fauteuil

Toegegeven, het is wat werk: eerst mallen maken, voeren met fiberfill, knippen, naaien, passen & meten, naden afwerken, nog een keer passen tot het perfect is. Meubelstofferen is ook hergebruik, dan ben je duurzaam bezig!

Je oude, vale of saaie stoel of fauteuil een make-over geven is de moeite waard. Of rij je liever naar een meubelboulevard voor een massaproduct? Met de keuze om te (laten) stofferen kies je voor je eigen identiteit en heb je iets unieks in je huis staan.

Laat  je oude of vale meubels weer als nieuw schitteren in je interieur.

Voor je stoffeerklus ga ik graag aan de slag: mooi en snel klaar! Klik hier om een e-mail te sturen met je stoffeervraag.  

In Weesp en 't Gooi - Hilversum, Naarden, Bussum, Laren - maar ook in Amsterdam en Haarlem en omgeving, Hoofddorp en omringende gebieden sta ik voor je klaar!

In overleg kom ik het eventueel halen en brengen.


Why New? Get Used!

klassiek bankje Woonideeenzo Weesp stoffeerderij retro fauteuil Stoffering WoonideeEnzo Weesp
klassieke stoeltjes gestoffeerd door WoonideeEnzo in Weesp bloemenfauteuil stoffeerderij Woonideeenzo Weesp
eetkamerstoelen herstofferen WoonideeEnzo Weesp klassieke fauteuil opnieuw gestoffeerd WoonideeEnzo Weesp
klassieke stoel hergestoffeerd door Woonideeenzo Weesp Satelliet stoelen hergestoffeerd met skai door Woonideeenzo Weesp