Top

Lampenkap Bont en Wolk S

  • Lampenkap bontenwolk s 24x15 i
  • Lampenkap bontenwolk s 24x15
  • Fullsizeoutput 397
  • Fullsizeoutput 39a
  • Z lampenkap bontenwolk s 24x15 j
132,00


Lampenkap Bont en Wolk S laat je ook in de kleinere versie verwonderen!


Klein maar fijn zijn deze Bont&Wolk lampenkapjes voor op tafel, op een kastje, in de vensterbank, op een laag tafeltje in de hal, het nachtkastje. Voor dit dotje is altijd wel een leuk plekje te vinden.
 

Plastic lijkt wel bont

De kappen en lampen uit de serie Bont en Wolk zijn met de hand gemaakt. Het plastic wordt, net als bij het knopen van tapijt, per stuk op een raster aangebracht. Door een speciale bewerking van het materiaal ontstaat volume waardoor het net bont lijkt. Het is dus echt ambachtswerk. En dat kun je zien. Elke lamp heeft een eigen uitstraling.

 

Wil je een bijzondere lamp in je huis?

Geen ‘dertien in een dozijn’-wandlamp, maar eentje die niemand anders heeft? Met een zachte maar ook een design uitstraling door het gebruik van helder van wit led licht? Dan is de Bont en Wolk lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen en lampenkappen in vele vormen en groottes. Geen enkele lamp is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.


Van hang- tot tafellamp

De ‘Bont en Wolk’-serie bestaat uit handgemaakte lampen en lampenkappen. Door de combinatie met metaal en strak led licht zijn deze bijzondere lampen zacht en strak tegelijk en staan ze in elk interieur. Ook deze lijn bestaat uit een grote variatie : hanglampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Zit jouw model er niet tussen? Ik maak er graag een die helemaal naar jouw wens is. Neem dan contact met me op

Productinformatie Lampenkap Bont en Wolk S

Levertijd:     binnen 3 dagen 
Materiaal:    polyethyleen, metaal
Afmeting:    24 x 15 (diameter x hoogte in cm) *
Afmeting:    29 x 15 (paarse kapje)
Kleur:         wit, lila of zwart/wit
Plaats:        tafelhoogte
Lichtbron:    uitsluitend met ledlampen
Fitting:       E27 of E14
Exclusief:    tafellampvoet, lichtbron

Label:MaOui
Ontwerp:Manon Ruijgrok
 
*er zijn ook andere maten te selecteren: zie rechts van de afbeelding
 
De kunststof waarmee deze lamp bekleed is (polyethyleen), in de volksmond plastic genoemd, is ongevoelig voor vuil, verkleurt niet, geeft een zachte glans en is biologisch afbreekbaar.
 
De Bont&Wolk lampenkap is gewoon niet-standaard

Artikelnummer: BW1005 BW1023
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code