Top

3D Wanddecoraties

3D wanddecoraties van waxinecupjes

Fullsizeoutput 811
Nieuw

Wanddecoratie voor babykamer

€ 375,00

3D wanddecoraties van waxinecupjes


Een schilderij of foto heeft ongeveer iedereen in huis hangen. Waarom niet een echt bijzondere muurdecoratie aan de wand? Eigenzinnig en eigenwijs? Bij WoonideeEnzo kun je 3D wanddecoraties kopen, gemaakt van hergebruikte aluminium waxinecupjes. Deze unieke wanddecoratie bewijst dat ‘afval’- en restmateriaal ook prachtige kunst kan worden.

Chips: bijzondere muurdecoratie


De serie ‘Chips’ bestaat uit 3D wanddecoraties in verschillende maten (S, M, L) en soorten. Allemaal zijn ze handgemaakt van gebruikte waxinecupjes. Aluminium heeft een mooie glans en is makkelijk vervormbaar. Ik plet, wals en vouw de cupjes in de gewenste vorm en maak er een kunstwerk van op een donkere ondergrond. Zo ontstaat een bijzondere muurdecoratie. Omdat ik niet met vaste patronen werk, haal je altijd een unieke wanddecoratie in huis, welke je ook kiest.

Van logo of vorm naar unieke wanddecoratie


Heb je zelf een idee, dan werk ik dat graag voor je uit tot een bijzondere muurdecoratie. Zo maak ik 3D wanddecoraties van allerlei vormen of voorwerpen, zoals bijvoorbeeld een mond. De waxinecupjes hoeven dus niet per se de aluminiumkleur te houden. Kies de kleur die jij wilt. Heb je een eigen bedrijf en wil je jouw bedrijfslogo aan de muur? Ik maak een prachtig kunstwerk waar klanten van onder de indruk zullen zijn.

3D wanddecoraties voor in elk interieur


De 3D wanddecoraties passen in praktisch elk interieur. Houd je van industrieel, modern of retro? In elk interieur zijn de kunstwerken een echte eyecatcher. Of het nou in de woonkamer, op kantoor of slaapkamer is. Bestel jouw favoriet uit de serie ‘Chips’ in de webshop. Wil je een echt unieke wanddecoratie, met jouw eigen logo, voorwerp of vorm? Neem dan contact met me op.