Top

Wandlamp Bont en Wolk

  • Wandlamp bontenwolk 32 x 40  a
  • Wandlamp bontenwolk 32 x 40  b
  • Wandlamp bontenwolk 32 x 40  d
  • Wandlamp bontenwolk 32 x 40 c
299,00
Verwachte levertijd: 4 dag


Wandlamp Bont en Wolk


Wandlamp Bont en Wolk laat je verwonderen!

Bij dit model wandlamp is de boven- en onderkant open. Hierdoor schijnt de lichtbundel direct op de wand wat zorgt voor een mooie verspreiding van het licht.

 

Plastic lijkt wel bont

De kappen en lampen uit de serie Bont en Wolk zijn met de hand gemaakt. Het plastic wordt, net als bij het knopen van tapijt, per stuk op een raster aangebracht. Door een speciale bewerking van het materiaal ontstaat volume waardoor het net bont lijkt. Het is dus echt ambachtswerk. En dat kun je zien. Elke lamp heeft een eigen uitstraling.

 

Wil je een bijzondere lamp in je huis?

Geen ‘dertien in een dozijn’-wandlamp, maar eentje die niemand anders heeft? Met een zachte maar ook een design uitstraling door het gebruik van helder van wit led licht? Dan is de Bont en Wolk lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen en lampenkappen in vele vormen en groottes. Geen enkele lamp is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.


Van vloer- tot wandlamp

De ‘Bont en Wolk’-serie bestaat uit handgemaakte lampen en lampenkappen. Door de combinatie met metaal en strak led licht zijn deze bijzondere lampen zacht en strak tegelijk en staan ze in elk interieur. Ook deze lijn bestaat uit een grote variatie : hanglampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Zit jouw model er niet tussen? Ik maak er graag een die helemaal naar jouw wens is. Neem dan contact met me op

Productinformatie Wandlamp Bont en Wolk

Afmeting: 32 x 40 (diameter x hoogte in cm)
Levertijd: ca 1 week
Materiaal: polyethyleen, metaal
Kleur: wit
Lichtbron: uitsluitend met led- of spaarlampen (niet meegeleverd)
Levering Exclusief snoer, fitting, lichtbron en aansluiting

De Bont&Wolk lamp is gewoon niet-standaard


Artikelnummer: BW1010
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code