Top

Vloerlamp Tube L

  • Tube lamp l  bontenwolk 29 x 120 a
  • Tube lamp l  bontenwolk 29 x 120 c
  • Tube lamp l  bontenwolk 29 x 120 g
741,00
Verwachte levertijd: 5 dag


Vloerlamp Tube L laat je (be)verwonderen!


Vloerlamp Tube L uit de lampserie Bont en Wolk is een kokerlamp van 120 cm hoog met een diameter van 29 cm. De lamp is voet en kap ineen en wordt op de vloer geplaatst. Voor de ledstrip is gekozen voor koel wit licht dat een strakke design uitstraling geeft. Mooi en decoratief licht.

Plastic lijkt wel bont

De lampen uit de serie Bont en Wolk zijn met de hand gemaakt. Het plastic wordt, net als bij het knopen van tapijt, per stuk op een raster aangebracht. Door een speciale bewerking van het materiaal ontstaat volume waardoor het net bont lijkt. Het is dus echt ambachtswerk. En dat kun je zien. Elke lamp heeft een eigen uitstraling.

 

Wil je een bijzondere lamp in je huis?

Geen ‘dertien in een dozijn’vloerlamp, maar eentje die niemand anders heeft? Met een zachte maar ook een design uitstraling door het gebruik van helder van wit led licht? Dan is de Bont en Wolk lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen en lampenkappen in vele vormen en groottes. Geen enkele lamp is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.


Van vloer- tot hanglamp

De ‘Bont en Wolk’-serie bestaat uit handgemaakte lampen en lampenkappen. Door de combinatie met metaal en strak led licht zijn deze bijzondere lampen zacht en strak tegelijk en staan ze in elk interieur. Ook deze lijn bestaat uit een grote variatie : hanglampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Zit jouw model er niet tussen? Ik maak er graag een die helemaal naar jouw wens is. Neem dan contact met me op

Productinformatie Vloerlamp Tube L

Levertijd:     max 1 week
Materiaal:    polyethyleen, metaal
Afmeting:    29 x 120 (diameter x hoogte in cm) *
Kleur:         wit
Plaats:        vloer
Lichtbron:    uitsluitend met led
Inclusief:     ledstrip en aansluiting

Label:MaOui
Ontwerp:Manon Ruijgrok
 
*er zijn ook andere maten te selecteren: zie rechts van de afbeelding
 
De kunststof waarmee deze lamp bekleed is (polyethyleen), in de volksmond plastic genoemd, is ongevoelig voor vuil, verkleurt niet, geeft een zachte glans en is biologisch afbreekbaar.
 
De Bont&Wolk lamp is gewoon niet-standaard

Artikelnummer: BW1030
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code