Top

Vloerlamp Appel

  •  bontenwolkappel
  • Vloerlamp bontenwolk design met led 75 x 45 x
999,00
Verwachte levertijd: 5 dag


Vloerlamp AppelSpelend met het vormen van het flexibele gaas dat ik voor de Bont en Wolk serie gebruik, ontstond vloerlamp Appel. Een verrassing was het licht effect. In een donkere ruimte met alleen het (led)licht aan maakt van deze vloerlamp Appel een kunstvoorwerp in de ruimte. Vloerlamp Appel heeft op deze afbeeldingen ledstrips in de kleur koudwit. Voor een warm effect kan natuurlijk ook warm wit led licht worden besteld.
 

Plastic lijkt wel bont

De kappen en lampen uit de serie Bont en Wolk zijn met de hand gemaakt. Het plastic wordt, net als bij het knopen van tapijt, per stuk op een raster aangebracht. Door een speciale bewerking van het materiaal ontstaat volume waardoor het net bont lijkt. Het is dus echt ambachtswerk. En dat kun je zien. Elke lamp heeft een eigen uitstraling.

 

Wil je een bijzondere vloerlamp in je huis?

Geen ‘dertien in een dozijn’-vloerlamp, maar een die niemand anders heeft? Met een zachte maar ook een design uitstraling door het gebruik van helder wit led licht? Dan is deze vloerlamp Appel echt iets voor jou! Bedenk: er is er maar 1 van gemaakt. En tot 20 april in prijs verlaagd naar € 999,00. Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen en lampenkappen in vele vormen en groottes. Geen enkele lamp is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.


Van vloer- tot wandlamp

De ‘Bont en Wolk’-serie bestaat uit handgemaakte lampen en lampenkappen. Door de combinatie met metaal en strak led licht zijn deze bijzondere lampen zacht en strak tegelijk en staan ze in elk interieur. Ook deze lijn bestaat uit een grote variatie : hanglampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Zit jouw model er niet tussen? Ik maak er graag een die helemaal naar jouw wens is. Neem dan contact met me op

Productinformatie Vloerlamp Appel

Levertijd—max 1 week 
Materiaal--polyethyleen, metaal
Afmeting--75 x 45 (diameter x hoogte in cm) 
Kleur--wit
Plaats--vloerlamp
Lichtbron--uitsluitend gebruiken met led- of spaarlampen
Fitting --ledstrip
Inclusief—ledverlichting en aansluiting
Label--MaOui
Ontwerp--Manon Ruijgrok
 
 
De kunststof waarmee deze lamp bekleed is (polyethyleen), in de volksmond plastic genoemd, is ongevoelig voor vuil, verkleurt niet, geeft een zachte glans en is biologisch afbreekbaar.
 
De Bont&Wolk lamp is gewoon niet-standaard

Artikelnummer: BW1008
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code