Top

Reviews

Reviews meubelstoffering

Charley Bessels

Juni 2019  
Onze oude stoelen opnieuw laten stofferen door Manon en ze zijn werkelijk prachtig geworden. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! In eerste instantie had ik gevraagd om geen afwerking van de rand van de stoelen, maar dat zag er toch niet zo mooi uit. Manon heeft ze toen alsnog een mooie rand gegeven, ondanks dat ze dit niet meer had hoeven te doen. Heel fijn. Daardoor zien ze er nu extra chique uit. Zou haar zeker aanraden!
reactie: Dank je wel voor je mooie review! Heel veel plezier met de vernieuwde look van je stoelen.royal blauw velours herstoffering Woonideeenzo Weesp 68Wiegert van Dijk - Amsterdam
mei 2019
We hadden op Werkspot de vraag uitgezet om 4 zeer grote kussens van een loungebank opnieuw te laten bekleden. Van Manon kregen we al heel snel de meest zinvolle en uitgebreide offerte. Vervolgens kregen we goed advies over de te gebruiken stof (ivm kinderen in huis) en zelfs enkele stofstalen toegestuurd. Na het maken van een prijsafspraak hebben we de kussens per twee stuks in Weesp afgeleverd. Manon heeft belangrijke delen van de kussens hergebruikt en verder de nieuwe kussenhoezen zeer netjes, vakkundig en ook snel geleverd. Al met al vijf sterren meer dan waard en ik kan iedereen aanraden die een stoffeerklus in Amsterdam en omstreken te doen heeft even naar Weesp te rijden.
reactie Dank je Wiegert voor je mooie en uitgebreide review. Groet, Manon

Bianca Bremer - Almere
mei 2019  
Mijn klassieke stoel is netjes van een nieuw stofje voorzien. En binnen een week weer kunnen ophalen. Ik ben zeer tevreden.
reactie:   Bedankt Bianca voor je review!klassiek stoeltje WoonideeEnzo Weesp meubelstoffering
Peter R. -
 Hilversum
mei 2019
Snelle offerte en concurrerende prijs. Afspraak is afspraak. Manon levert vakwerk en is betrouwbaar. Ben heel tevreden! Peter

Laura Halsema
17 april 2019
Ben zeer tevreden met hoe mijn stoel is opgeknapt. Het ziet er heel netjes en precies uit en mijn oude stoel zit weer als nieuw. Manon was zeer behulpzaam, ook met het meedenken over de te kiezen stof en ze heeft het in korte tijd gedaan. Heel prettig en zeker een aanrader!
reactie: Dank je wel Laura, goed om te horen dat dit klassieke fauteuiltje weer heerlijk zit. Zowel de binnen als de buitenkant van dit leuke fauteuiltje was wel toe aan vervanging: de singelbanden hingen los, de vulling kwam dwars door de bodem en de springveren zaten niet meer op hun plaats: dat zit dus niet meer lekker! skai meubelstoffering WoonideeEnzo WeespAnoniem
09-04-2019
Manon heeft puik werk geleverd. Tussendoor kregen we foto's zodat we de vorderingen konden volgen. bloem fauteuil herstoffering WoonideeEnzo Weesp


Liliya Leopold Amsterdam
11 dec 2018

We asked Manon to sew new cases for our old folding guest mattresses. The idea was that we will make a sofa, putting two mattresses on top of each other and another mattress as a back part. When the guests come, this will become a bed for them and otherwise it is a sofa in the guest room and also a toy for the children who love to build things out of these mattresses. We bought the fabric and Manon sewed the cases. It was a great experience. Manon was immediately available and took as much time as was needed to discuss how to do it best. Although is was just enough fabric, she managed to sew it very well. She also had to make some decisions on her own as we did not discuss every detail and she did them very well. At the pictures you can see how such mattresses looked like before (grey) and after (colorful). We (and also our children) are absolutely happy with her work and would always ask her again.klapmatrassen meubelstoffering WoonideeEnzo Weesp Ailien Niemeijer
Utrecht
13 sept 18
Wij zijn echt heel blij met de stoelen! Vakwerk!
sateliet stoelen skai meubelstoffering Weesp WoonideeEnzo
Fleur Bult
(review op Werkspot 21-5-18)
Het was erg fijn werken met Manon en de kussens zijn prachtig gestoffeerd. Erg blij mee.
warm okergeel velours meubelstoffering Weesp WoonideeEnzoRob de W. Amsterdam
19 mei 2018
Hoi Manon, Jouw hoes zit erop en hij is prachtig! Ontzettend bedankt, wij zijn ongelofelijk happy ermee. Groetjes, Rob
esprit wave hoes meubelstoffering Weesp WoonideeEnzo
Bertie Reyers Weesp 
14 sept 2018
Manon heeft goed advies gegeven en was snel klaar met mijn 2 fauteuils. Opgehaald en weer thuis gebracht, wat een luxe!
klassieke fauteuil meubelstoffering Weesp WoonideeEnzo
Anoniem
(Review op Werkspot 17-4-2018)
Manon heeft precies gedaan wat ik wilde, perfect werk voor een mooie prijs en ook nog een zeer snelle levertijd. Zeer tevreden!
stoelkussens meubelstoffering Weesp WoonideeEnzo
Manon - Hilversum
3 sept. 18 
Stoelen (red. Biedermeier ) zijn supermooi geworden!

A.Palland
(review op Werkspot oktober 2016)
Snelle reactie, dito levering. Keurige afwerking.
cocktailstoeltje meubelstoffering Weesp WoonideeEnzo

C. Schneeberger Amsterdam
(review op Werkspot oktober 2016)
Heel mooi resultaat! (red. wieg bekleden)
wieg meubelstoffering WoonideeEnzo Weesp
M.Heemskerk
16 dec 2016
Heel goed! Manon kwam de stoel halen en beloofde met 2 wkn is hij weer terug. En dat was ook zo! Top! Een prachtige stoel geworden en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Manon is al haar afspraken na gekomen en als we weer een stoel willen laten opknappen zullen we haar zeker weer benaderen. (red.: review uit Werkspot dec 2016)

Ben - Amersfoort
(review Werkspot 22 nov 2016)
'Wat moet ik zeggen als het TOPPIE is ? Afspraak is afspraak ! Niet meer en niet minder. Gewoon goed. Recht door zee en géén gedraal. Heerlijk om zaken mee te doen. Aanraden is misschien te zwak... gewoon doen....als het op uw pad komt Gr van Ben uit Amersfoort
eetkamerstoelen meubelstoffering Weesp Woonideeenzo

S. Wijers
Manon heeft twee cocktailstoeltjes super goed en naar volle tevredenheid opnieuw gestoffeerd. Snelle reactie op mijn opdracht en prima prijs-kwaliteit verhouding. Ook heel snel uitgevoerd. Toen ik na een week toch niet helemaal blij was met één van de stoeltjes door een zichtbare rand van de vulling, heeft Manon dit zelfs nog voor mij hersteld. Top service! Nogmaals dank, ze staan er mooi bij! (review op Werkspot)
cocktailstoeltje meubelstoffering Weesp WoonideeEnzo
Renee
De schommelstoel is prachtig vernieuwd met een door ons gekozen stof. Manon heeft de stoel heel mooi gestoffeerd, de stoel is weer als nieuw. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Iselien Nabben - Weesp
Een metamorfose! Vakmanschap van Manon en precies goed gekozen stof, waar ik zelf niet gauw aan gedacht had.

Anoniem
(Review op Werkspot 18-06-2017)
Wij zijn super blij met onze mooie hoezen voor de caravan! Goeie prijs/ kwaliteit verhouding!
caravan kussens meubelstoffering Weesp WoonideeEnzo
Bianca
Wat een prachtige kast! Manon heeft de kast ontzettend mooi opgeknapt, waardoor mijn huiskamer nu nog mooier is geworden. Dank je wel Manon. Ik ben er erg blij mee. Ga zo door met je geweldige werk en ik kom zeker bij je terug :-)!

I. Verhaagen
(28-03-2016 - Werkspot)
De stoel is netjes gestoffeerd. Manon van Woonideenzo denkt goed mee en stuurt zelfs een mailtje over welke nagels erop gemonteerd worden.

N.Rijnbergen
(review Werkspot januari 2016)
Zeer vakkundig gedaan en goede service.