Top

Plafondlamp Top

Nieuw
  • Plafondlamp bontenwolk  36x25 b
  • Plafondlamp bontenwolk  36x25 cjpg
  • Plafondlamp bontenwolk  36x25 e
252,00
Verwachte levertijd: 5 dag


Plafondlamp Top


Plafondlamp Top van de serie Bont & Wolk is letterlijk een wolk aan het plafond. De lamp komt het best tot zijn recht in de slaapkamer. De weerkaatsing van het licht op het plafond geeft een bijzondere uitstraling.
 

Plastic lijkt wel bont

De kappen en lampen uit de serie Bont en Wolk zijn met de hand gemaakt. Het plastic wordt, net als bij het knopen van tapijt, per stuk op een raster aangebracht. Door een speciale bewerking van het materiaal ontstaat volume waardoor het net bont lijkt. Het is dus echt ambachtswerk. En dat kun je zien. Elke lamp heeft een eigen uitstraling.

 

Wil je een bijzondere lamp in je huis?

Geen ‘dertien in een dozijn’-plafondlamp, maar eentje die niemand anders heeft? Met een zachte maar ook een design uitstraling door het gebruik van helder van wit led licht? Dan is de Bont en Wolk lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen en lampenkappen in vele vormen en groottes. Geen enkele lamp is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.


Van vloer- tot plafondlamp

De ‘Bont en Wolk’-serie bestaat uit handgemaakte lampen en lampenkappen. Door de combinatie met metaal en strak led licht zijn deze bijzondere lampen zacht en strak tegelijk en staan ze in elk interieur. Ook deze lijn bestaat uit een grote variatie : hanglampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Zit jouw model er niet tussen? Ik maak er graag een die helemaal naar jouw wens is. Neem dan contact met me op

Productinformatie plafondlamp Top  Bont en Wolk

Levertijd--1 week
Materiaal--polyethyleen, metaal
Afmeting—36 x 25 (diameter x hoogte in cm) 
Plaatsing—tussen lamp en plafond ca. 18 cm ruimte laten
Kleur—wit,
Plaats--plafond
Lichtbron--uitsluitend met led- of spaarlampen
Fitting --E27
inclusief—pendel en excl E27 lichtbron
Label--MaOui
Ontwerp--Manon Ruijgrok
 

 
De kunststof waarmee deze lamp bekleed is (polyethyleen), in de volksmond plastic genoemd, is ongevoelig voor vuil, verkleurt niet, geeft een zachte glans en is biologisch afbreekbaar.
 
De Bont&Wolk lamp is gewoon niet-standaard

Artikelnummer: BW1006
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code