Top

manonruijgrokdesign

logo manonruijgrokdesign

Ontwerpster


Geboren in 1959 kreeg ik een - voor die tijd - aparte voornaam, Manon. En dat vond ik niet leuk. Je hoorde mijn naam zelden: ik weet nog dat ik toen ik een jaar of 12 was, tijdens een schoolreisje een ander meisje tegenkwam die ook Manon heette. Wat vond ik dat fijn! Niet zo gek toch?

In ieder geval, jaren later was ik wel blij met mijn aparte naam, dat die niet gewoon was nu ik vol zat met creativiteit. Ik kwam er achter dat ik niet van ‘standaard’ hield. Ik wil overal iets eigens van maken. Of dat nu met kleding is, met woonaccessoires, de muren of meubels.

Om een lang verhaal iets in te korten: ik ging wel eerst ‘gewoon’ naar de secretaresse school in Amsterdam. Ik denk dat ik 2 maanden in dienst was en ik de baas zelf zijn koffie liet halen (hij liep immers zelf elke keer langs het koffieapparaat). Hij kon het wel waarderen… Ik bleef dus niet lang secretaresse.

Na wat creatievere functies op een marketing afdeling en later als planner bleef het maken en creëren op de voorgrond staan. Cursussen, trainingen en workshops die maar iets met het interieur te maken hadden ging ik volgen. Na wat bochten, hobbels en bobbels kan ik sinds 2011 mijn tijd grotendeels wijden aan het maken van woonaccessoires van hergebruikt materiaal.
manonruijgrok profiellees verder, ga naar handgemaakt design


klik hier om naar de webwinkel te gaanEen deel van de collectie is ook te koop via Etsy: www.etsy.com/nl/shop/WoonideeEnzo , bij Bol.com maar natuurlijk ook in mijn eigen webshop: www.woonideeEnzo.nl.

Wil je een model dat er niet tussen staat? Dit maakt ik graag voor je. Stuur een mail naar info@manonruijgrokdesign.nl 


RL2018 Rubberlines Cilinder wild RL2020 RubberLines cilinder wild RL2004 Paris Rubberlines
Rubberlines lampenkap 4kant RL2012 Cube hanglampje Rubberlines RL2013 Lampenkapje Weef XS Rubberlines
Hanglamp Rubberlines weef  RL2006 Lampenkap Rubberlines Wild staand RL2016 Hanglampkap Rubberlines RL2027
Muurdecoratie Rode Lippen Mond Chips Muurdecoratie groot 3D Chips Muurdecoratie Appel Chips Hergebruik
Lampenkap BontenWolk vierkant vloerlamp Bont en Wolk Appel Lampenkap vierkant BontenWolk
Desktop weergave