Top

Lampenkap klassiek

  • Lampenkap bontenwolk  3166x32 a 1
  • Lampenkap bontenwolk  3166x32 a
  • Lampenkap bontenwolk  3166x32 c
  • Lampenkap bontenwolk  3166x32 b
795,00

Lampenkap klassiek

Lampenkap Klassiek uit de Bont en Wolk serie is een van de eerste modellen die ik bekleed heb met dit materiaal wat een bonteffect geeft. Op zoek naar nieuwe en vernieuwende toepassingen van bestaande materialen, ben ik met zachte kunststof aan de slag gegaan. De satijnen glans en het mooie effect als er licht op kwam, maar ook hoe het licht er doorheen schijnt, gaf de aanzet tot het bekleden van dit klassieke lampenframe.  En het kreeg de naam die bij de uitstraling en de verschijning past: Bont en Wolk Klassiek. 
 

Plastic lijkt wel bont

De kappen en lampen uit de serie Bont en Wolk zijn met de hand gemaakt. Het plastic wordt, net als bij het knopen van tapijt, per stuk op een raster aangebracht. Door een speciale bewerking van het materiaal ontstaat volume waardoor het net bont lijkt. Het is dus echt ambachtswerk. En dat kun je zien. Elke lamp heeft een eigen uitstraling.

 

Wil je een bijzondere lamp in je huis?

Geen ‘dertien in een dozijn’-wandlamp, maar eentje die niemand anders heeft? Met een zachte maar ook een design uitstraling door het gebruik van helder van wit led licht? Dan is de Bont en Wolk lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen en lampenkappen in vele vormen en groottes. Geen enkele lamp is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.


Van vloer- tot wandlamp

De ‘Bont en Wolk’-serie bestaat uit handgemaakte lampen en lampenkappen. Door de combinatie met metaal en strak led licht zijn deze bijzondere lampen zacht en strak tegelijk en staan ze in elk interieur. Ook deze lijn bestaat uit een grote variatie : hanglampen, wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Zit jouw model er niet tussen? Ik maak er graag een die helemaal naar jouw wens is. Neem dan contact met me op

Tip: koop een led lamp die kan wisselen van kleur en intensiteit, inspelend op uw stemming en gewenste toepassing!

Productinformatie Lampenkap Bont en Wolk Klassiek

levertijd: op aanvraag 
Materiaal--polyethyleen, metaal
Afmeting van getoond model:  31/ 66 x 32 (diameter x hoogte in cm) 
Kleur--wit
Plaats--vloerlamp
Lichtbron--uitsluitend met led- of spaarlampen
Fitting --E27
Exclusief—vloervoet en lichtbron
Label--MaOui
Ontwerp--Manon Ruijgrok
 
NB: Dit model is verkocht: mocht u een dergelijke kap willen, dan ga ik op zoek. De levertijd kan hierdoor uitlopen.

De kunststof waarmee deze lamp bekleed is (polyethyleen), in de volksmond plastic genoemd, is ongevoelig voor vuil, verkleurt niet, geeft een zachte glans en is biologisch afbreekbaar.
 
De Bont en Wolk lamp is "gewoon" niet-standaard.


Artikelnummer: BW1002

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code