Top

Interieuradvies

Interieur-, styling- en kleuradviesBij WoonideeEnzo kun je ook terecht als je op zoek bent naar kort of uitgebreid interieuradvies en/of kleuradvies.
Ook als je 'alleen' even op weg geholpen wil worden, kun je bij mij terecht. Voor een kort advies: ik geef tips, tricks en een aantal ideeën en adviezen voor 1 of 2 ruimtes. Je kan ze dan zelf uitvoeren.
Heb je meer nodig om je interieur anders in te richten dan is een uitgebreid advies aan te raden. Na inventarisatie van je wensen, geef ik een uitgewerkt advies.

Ter indicatie: een kort advies van ca. een uur kost € 75,00. Na opdracht wordt dit bedrag verrekend. Voor grotere projecten maak ik graag een offerte. Regio Weesp, 't Gooi, Naarden, Bussum, Hilversum.woonkamer hilversum prklik op de foto voor meer details Vrijstaande woning in 
Hilversum


Opdracht:

Upgraden naar een sprankelend en trendy geheel, met een open uitstraling.
 

slaapkamer mb hilversumklik op de foto voor meer details Bovenverdiepingen woning Hilversum.
Een van de in totaal 5 slaapkamers.
Elk met een andere sfeer ingericht.
 


eettafel woning weesp styling inklik op de foto voor meer details Bewoonster ziet graag dat het interieur een stuk lichter wordt. Het plafond is inmiddels gewit, de vloer opnieuw geschuurd. De houten eetafelstoeltjes zijn vervangen door strakke witte en grijze 'Eames' look-a-likes. De fautueuiltjes in een fijne ruit gestoffeerd, de schoorsteenmantel met (Flexa) Frosted Sky geverfd. Ook de salontafel is onder handen genomen.


nieuwbouw Weesp woning styling Bewoners gaan huis verkopen.

Opdracht:

Opgeruimd, fris en open ruimtes in huis creeren, waar potentiele kopers zich meteen fijn voelen.

klik op de foto voor meer!
Desktop weergave