Top

RubberLines

Lampenkap  rubberlines s 20x25h weef c

Zelfmaak kap RubberLines S

€ 39,00
Lampenkap  rubberlines s 15x16h weef a

Zelfmaak kap RubberLines XS

€ 37,00

webshop van  logo manonruijgrokdesign

Rubberen lamp voor in elk interieur


Wil je een bijzondere lamp in je huis? Geen ‘dertien in een dozijn’-lampenkap, maar eentje die niemand anders heeft? Met een stoere look? Dan is een rubberen lamp echt iets voor jou! Bij WoonideeEnzo vind je verschillende handgemaakte lampen van rubber. Geen enkele lampenkap is hetzelfde, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in jouw interieur.

Van binnenband naar rubberen lamp


De rubberen lampen uit de serie ‘RubberLines’ zijn gemaakt van gebruikte binnenbanden. Ze zijn dus ook nog eens duurzaam. Voor een extra speels effect blijven de ventielen en plakkers gewoon zitten. Ik werk niet met vaste patronen, dus elke rubberen lamp ziet er net weer anders uit. De patronen zorgen voor een prachtig grafisch effect op de muur of het plafond. De lampenkappen zijn er in verschillende vormen: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig of wijd uitlopend. Wil je een flinke rubberen lamp die goed opvalt of juist een kleine, subtiele lichtbron? Alles is mogelijk.

Van hang- tot vloerlamp


Een rubberen lamp misstaat eigenlijk nergens. Met een vloerlamp maak je een knus hoekje in je woonkamer. Als hanglamp komt hij bijvoorbeeld mooi tot zijn recht boven de eettafel of in de slaapkamer. Prachtig met een kooldraadlamp erin. Maar ook met een wandlamp creëer je bijzondere effecten. Het geeft je muren net dat beetje extra sfeer. Op zoek naar verlichting voor op je bureautafel? Bij WoonideeEnzo kun je ook een rubberen lamp voor op (werk) tafels kopen. Zit de juiste vorm of het juiste formaat er niet tussen? Ik maak ook lampenkappen op maat. Zet je liever zelf een lamp in elkaar? Bestel dan het zelfmaakpakket.

Jouw rubberen lamp bestellen


Heb je een mooie rubberen lamp gezien die je wilt hebben? De lampenkappen van de serie ‘RubberLines’ zijn te bestellen in de webshop. Wil je ze liever eerst live bewonderen? Dat kan uiteraard ook. Mail of bel om een afspraak te maken voor een bezoek aan mijn atelier.